Bohemian Wine Souls

Egy sör nem sör - First Flower Power NE IPA

2019. október 24. 18:00 - The Bohemian

 A címet olvasva már biztos beindult a nyálelválasztásotok, de még mielőtt rátérnénk a lényegre, engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassuk a söri sorozatot, mint új topic-ot.

A megnevezés nem véletlen. Időnket és energiánkat nem spórolva, kerestünk-kutattunk az ókori és azt megelőző, keleti és nyugati bölcseletek között, hogy mi is fejezhetné ki legjobban viszonyunkat a craft sörök világával. S bár Hammurapi törvényei, és Lao-ce Tao Te King-je is bővelkedik életre szóló útmutatásokkal, mégis a leginkább kifejező elnevezést, az örök alapigazság adja: egy sör, nem sör. Továbbá szerettük volna azt is sugallni ezzel, hogy a kézműves sörök beerodalmában (szívesen :D ) szerencsére bőven találunk számos olyan alkotást, amiből nem lesz elég csak egyet magunkhoz venni.. :)

És most következzék a sör, ami ezt az egészet ihlette:)

70744283_749871182141661_7198951670175236096_n.jpg

Komlók fajták: simcoe ,citra, el dorado

Megjelenés: Opálos sárga. bőven meg van tolva zabpehellyel ezáltal szűretlen hatást kelt. A hab kellemes ,de eltünő-feltünő.

Illat: Igazi multivitamin koktél tele van trópusi gyümölcsökre hajazó illatokkal mint a maracuja, mangó és a papaja.

Íz: Ízben is a multivitaminos jelleg dominál, a korty végén enyhe kesernye, de gyors lecsengésű.

Konklúzió: Egy elegáns nyári "ivósörre" akadtunk. kellemes meglepetés a First-től. A legfontosabb észrevételünket  még hátra van mégpedig: A címke durva jó!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-w-s.blog.hu/api/trackback/id/tr4115172096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása